Liefste-Lief

Online programma

Een cadeautje voor jezelf en jouw liefste-lief

Schrijf met ons een ode aan de liefde

Wil jij ook...

  • Jouw liefste een keer helemaal in het zonnetje zetten?
  • Eens heel bewust stilstaan bij wat de ander voor je betekent?
  • Herinneringen ophalen die jullie band heeft gemaakt tot wat het nu is?
  • Woorden geven aan gevoel die je in de drukte van alle dag vaak vergeet uit te spreken?
  • Echt verschil maken met je hart?

Er zijn momenten in het leven die erom vragen stil te staan bij wat de ander voor je betekent en te verwoorden wat je voelt. Momenten die het verdienen om te verankeren in de tijd. Jij hebt zo’n moment gevonden en bent toe aan het uiten van jouw gevoel! Hoe heerlijk! Wachten op een van onze schrijfdagen wil je niet. Je wilt nu aan de slag. Of gewoon lekker in je eentje. Doe dan mee met ons online programma! Samen met jou organiseren we de gribbelgrabbel van gevoel uit de Dikke Van Dale van je hart en laten ze als een toverballenautomaat van woorden op papier landen. De online programma’s worden in de loop van dit jaar gelanceerd. Hou daarvoor de social media van Liefste Lief in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief op onze contact pagina. 

In onze programma’s Liefste-WijLiefste-JijLiefste-Wil jeLiefste voor AltijdLiefste-Ik en Liefste-Ons zoom je helemaal in op jouw gevoel voor je partner, vader, moeder, dochter, zoon, vriend of vriendin (Liefste-Jij). Schrijf je je eigen vows voor jullie huwelijk (Liefste-Wij). Of sta je op het punt in je leven dat je afscheid moet nemen van je dierbare(n) (Liefste voor Altijd). Ook bijzonder waardevol: misschien kies jij wel voor het schrijven van een brief aan jezelf (Liefste-Ik). Hoe mooi is het als jij jouw team wilt bedanken en voor hen een brief schrijft (Liefste-Ons) In de drukte van alledag vergeten we vaak woorden te geven aan ons gevoel. Dit gevoel dat  vaak ook zo gewoon voelt gaan we samen op een voetstuk zetten. Samen vieren we het leven.

OP REIS NAAR JE HART

4 weken lang, 5x per week* krijg jij een vraag, een opdracht of een overdenking toegestuurd. We zullen je inspireren met woorden (ook van anderen), helpen je met tips & tricks en laten je keer op keer de verbinding met je gevoel zoeken. Alles met 1 doel: jouw gevoel omzetten in woorden zodat je die cadeau kunt doen aan jouw Liefste Lief.

Na 4 weken staat jouw verhaal. Natuurlijk krijg je dan van ons nog allerlei tips om jouw brief mooi voor te dragen of op een bijzondere manier cadeau te geven. En… zijn er nog fijne extraatjes beschikbaar.

* dit programma is nog in ontwikkeling, tijdsduur en frequentie kan nog wijzigen

Reis naar je hart in 4 weken

LIEFSTE-JIJ

Schrijf een brief aan de liefste.

Prijzen worden bij de lancering van ons programma bekend gemaakt. 

Wil je het Gebundeld Goud programma in 2 termijnen betalen?  Geef bij je aanmelding aan dat je graag in 2 termijnen betaald. 
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.