IEDEREEN EEN LIEFDESBRIEF

Aim high, shoot low. Wij willen van Nederland het meest liefdevolle land ter wereld maken. Ja, dat wil toch iedereen? Hoe we dat doen? Iedereen een liefdesbrief. Van mama naar papa, van papa naar dochter, van kind naar ouder, van vriendin naar vriendin, van lief naar lief. Gewoon allemaal een brief. Tja je moet ergens beginnen. Dan maar bij de liefde.

Wij zijn, Mariëlle Bouw-Koller en Jacqueline Slenders. Allebei storyteller, de een met woord de ander met beeld. Allebei met hart en ziel.  

Mariëlle Bouw-Koller

Mega enthousiast. Heerlijk creatief.
Met grote liefde voor liefde en een aandachtig luisterend oor.
Sprankelend,vol passie en met het talent om gevoel om te zetten in woorden… It’s Marielle!

Mariëlle bezit de gave van zien wat niet wordt gezegd, van verwoorden waar geen letters voor bestaan, van afstemmen op de ander en de ander binnen laten in haar eigen hart.
Van daaruit weet ze stem en taal te vinden voor hetgeen zo vaak onuitgesproken blijft. Met haar hart als zintuig schrijft ze, spreekt ze met een grote liefde voor liefde en straalt ze met een brede lach van enthousiasme. Als trouwambtenaar blijft ze aandachtig kijken en luisteren langs de reis van gevoel en inspireert een ieder om met lef te verbinden. Verbinden… Met elkaar, met ons hart.

Jacqueline Slenders

Met gezonde dosis optimisme,
een mega creatieve geest en een overlopend hart voor mensen met inhoud vangt zij beelden voor altijd. Ze is vol passie en bezit de kracht om herinneringen voor altijd te vereeuwigen! De one and only; Jacqueline! 

Met oog voor detail gaat zij door het leven. Uiterlijke opsmuk is aan haar niet besteed. Het binnenste, datgeen wat gaat om inhoud en gevoel is hetgeen waar zij vreugdedansjes van maakt. Ze legt vast wat anderen niet zien, kijkt met haar hart. Met een zesde zintuig voor emoties, een antenne voor gevoel en ogen die doorgronden weet zij momenten die er toe doen memorabel te maken. Met beeld, met woorden en waardevolle tools inspireert ze niet alleen, ze raakt!